سفارش تبلیغ
صبا

سنگ صبور

و من کدبانوگی را امسال به درجه اعلی رساندم. در یک اتفاق بسیار بسیار نادر در خانه خودمان که هیچ، در کل فامیل، بنده رب گوجه فرنگی  امسال مان را خودم درست کردم. خیلی راحت تر از چیزی بود که تصور می کردم.  تنها کار من شستن بیست کیلو گوجه فرنگی بود و هم زدن گاه به گاه در طول هفت ساعت پختنش که البته آنهم با کمک همسرم بود.  گوجه ها را بعد از این که خوب خشک شدند بردیم بیرون آبش را گرفت و به صورت صاف شده تحویل مان داد  و بعد از گذشت 24 ساعت در یک قابلمه بزرگ جوشاندیم. همین. طرز درست کردنش را هم از اینترنت گرفتم.

 

تنها انگیزه من  برای درست کردن رب گوجه، مقاله ای بود که چند وقت پیش خوانده بودم راجع به سرطانزا بودن مواد رنگی که در  رب های کارخانه ای  استفاده می کنند. انقدر این مسئله آزارم می داد که دیگر رغبتی به استفاده از این رب گوجه ها  نداشتم و یا هر بار که می خواستم استفاده کنم دچار عذاب وجدان می شدم، بیشتر به خاطر بچه ها.  حالا دیگر با خیال راحت از این رب های خوشمزه و خوشرنگ خودم هر چند قاشق که دلم خواست در غذا می ریزم بدون این که کوچکترین دلهره و ناراحتی داشته باشم.


نوشته شده در شنبه 93/7/19ساعت 2:17 عصر گفت و لطف شما ()

Design By : Night Melody